Wil je meedoen ?

Een uitleg
Plaats reactie
Administrator
Site Admin
Berichten: 14
Lid geworden op: ma aug 23, 2021 1:10 pm

Wil je meedoen ?

Bericht door Administrator » ma aug 23, 2021 1:51 pm

Ketting Stoppen met Roken

Wat maakt stoppen met roeken moeilijk? De nicotineverslaving. Bijna alle methodes verlangen van de roker dat ie in één keer stopt. Dat maakt het erg moeilijk.

Onze methode is anders. Je neemt de tijd en laat de tijd voor je werken.
Je begint met op de eerste dag het eerste uur niet te roken. Is je dat gelukt, steek je als beloning een sigaretje op en je rookt de rest van de dag als gewoonlijk.

Als dat eerste uurtje je goed af gaat, breid je het uit; een uurtje erbij; je rookt de eerste twee uur niet; de rest van de dag als gewoonlijk. Als dat goed gaat, breid je weer uit; enzovoort. Als je een terugval hebt, doe je een stapje terug; een uur minder, maar je breidt weer uit als het goed gaat. Zo dring je je nicotineverslaving heel geleidelijk terug. Je bepaalt zelf het tempo. Je zult merken dat je geen ontwenningsverschijnselen hebt als je goed naar je lichaam luistert en je eigen tempo volgt. Het enige waar je aan vast moet houden, is aan deze heel eenvoudige regels. Aan het tijdschema.

De ketting
Je kunt dit in je eentje doen. Maar soms is het fijn een maatje te hebben om mee te overleggen. We bieden twee mogelijkheden: een forum op internet waar je lid van kunt worden. En een maatje met wie je via het forum contact maakt en die je via het forum, telefoon of social media contact houdt. Dat hangt ook af van je maatje. Alles is gratis (behalve de kosten van het roken natuurlijk). Wat we wel heel erg zouden waarderen, is dat, wanneer jij ook van het roken af bent, je een ander wilt helpen, als buddy. Vandaar de ketting stoppen met roken!

Meer informatie? We maakten ook een brochure.met uitgebreidere informatie Vraag die aan. Ga je het proberen? Schrijf naar ketstoprok@gmail.com

Administrator
Site Admin
Berichten: 14
Lid geworden op: ma aug 23, 2021 1:10 pm

Re: Wil je meedoen ?

Bericht door Administrator » ma aug 23, 2021 2:34 pm

Je krijgt toegang tot ons forum als je eerst via email, ketstoprok@gmail.com en vervolgens per mail of telefonisch contact wat vragen hebt beantwoord. Dat zul je toegang krijgen tot alle details van onze methode en een brochure en via het forum deelnemers en begeleiders kunnen benaderen.

Plaats reactie